Preču grozs: Pavisam preces : 0
Par summu : 0 Ls
Meklēt
Kategorijas
Beauty pakalpojumi
Jaunums
Hennas eļļa matiem "Lass"
11.88 €
8.35 Ls
Eksperta padomi


Sadzīves tehnikaSadzīves tehnika

Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenas Kurpirkt.lv - visi Latvijas interneta veikali un cenas



Akcijas,Kuponi, Atlaižu kuponiAkcijas, Kuponi, Atlaižu kuponi
Kokoseļļa ādai




Kokosriekstu eļļa: pielietojums ādai


        Kokosriekstu eļļa atrodas laurīneļļu grupā. Šī eļļa atšķirās no citām augu eļļām ar to, ka viņa ļoti labi un ātri uzsūcas ādā, padarot to par neparasti mīkstu, kā tīrs samts. Eļļa ar augstu bioloģisku aktivitāti, kura izveido uz ādas plānu aizsardzības slāni. Kokosa eļļa labi mīkstina, mitrina, aizsargā un izlīdzina ādu. Pateicoties tam, ka eļļa ļoti labi uzsūcas ādā, padara to maigu un mīkstu, izlīdzina sīkās grumbiņas. Tādējādi, ja jūs gribat aizsargāt savu ādu no apkārtējas vides kaitīgas iedarbības, droši ņemiet tieši šo eļļu. Turklāt kokosa eļļa piemērota jebkādai ādai. Vienīgi kokoseļļas konsistence ir ļoti viegla, tāpēc ātri iesūcas ādā, neaizsprostot poras.

        Kokoseļļa ideāli piemērota veselās ādas ikdienas aprūpei. Tāpat viņu ir labi izmantot sejas un kakla masāžai. Derīgi piemērot jūtīgai, sakairinātai un sausai ādai. Maigi kopj papēžuspasargā tos no sacietējumiem. Kokoseļļa lieliski saskan arī ar citām augu eļļām, derīgi pielikt gatavos kosmētiskos produktos.Tāpat kokoseļļa rekomendējama dekoratīvo acu kosmētiku noņemšanai - eļļa ideāli tam piemērota. Tikai pievērsīsiet uzmanību, ka tīrā veidā ādai rekomendē izmantot tikai rafinētu eļļu. Ja gan eļļa nerafinēta, tad pielieciet sejas maskāi ne vairāk kā 10% eļļas, ķermenim - ne vairāk kā 30%. Kokoseļļa padara ādu gludenāku, attīrot viņu no atmirušām šūnām. Pateicoties šai eļļai, kas ietilpst krēmu sastāvā, citi derīgi komponenti iekļūst dziļi ādā un nostiprina saistaudus.

        Kokoseļļa - teicams līdzeklis masāžai. Vienā mirklī mīkstina ādu. Ja jums pie rokas ir lolota burciņa ar kokosriekstu eļļu, aizmirstiet par speciālām masāžu eļļāmkuros ražotāji pieliek ķīmiju. Kokosriekstu eļļas regulārā lietošana atbrīvos vēl no vienas izplatītās problēmas - plaisām uz papēžiem.



 
 
Neticami, taču pat ļoti maiga un jūtīga āda atsaucās uz šo eļļu tikai ar patīkamām izjūtām.

Kokoseļļas pielietojuma spektrs ir vienkārši miiilzīgs!
 

          Parunāsim par sejas ādu:

         Vairāki krēmi un losjoni pārsvarā sastāv no ūdens. Ūdens ātri absorbējas ar sausu, vāju un ļenganu ādu. Kad valgums nonāk epidermas slāņos, tas paplašinājas audos, tā kā piepildās balons ar ūdeni, uz kā rēķina grumbas pazūd, āda paliek līdzenāka. Bet tas ir īslaicīgs efektsTik līdz ūdens izgaro vai absorbējas ar asinsriti, sausums un ļengums atgriežas.
         Turklāt, vairāki losjoni savā sastāva satur naftas atvasinājumus... Bojājot kolagēna olbaltuma molekulu, kas nodrošina mūsu ādas elastību, brīvie radikāļi beigās sabojā viņu, novedot pie novecošanās.

         Vienīgais līdzeklis cīņa ar brīviem radikāļiem - ir antioksidanti.
         Labi zināms, ka pārtikas kokoseļļa mazina organisma vajadzību pēc E vitamīnā. Tīra kokosa eļļa ir īpaši noderīga cīņā ar brīviem radikāļiem, tā kā vīņa ir nerafinēta un nav zaudējusi ne vienu derīgo komponentu tīrīšanas procesā.

 
              
                Kokoseļļa:
 
  • Reģenerē, mīkstina un mitrina ādu;
  • Nomierina, noņem kairinājumu un padara ādu elastīgu;
  • Aizsargā no bojāšanās;
  • Izlīdzina sīkas grumbiņas uz sejas dažās lietošanas reizēs, aktivējot organisma rezerves potenciālu, atšķirībā no dārgiem krēmiem, kuri maskē problēmu;
  • Piemērots dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, vienlaikus baro, mitrina un atjauno ādu;
  • Sadziedē plaisas uz papēžiem, brūces un apdegumus, gan sadzīves, gan saules, neatstājot rētas;
  • Teicams līdzeklis iedegumam, padarot viņu vienmērīgu un skaistu, gan solārijā, gan pludmalē;
  • Spēcīga aizsardzība no apkārtējās vides kaitīgiem ārējiem faktoriem, hlorētā ūdens, vēja, pateicoties bioloģiskai aktivitātei kas sargā skaistumu ziemā un vasarā;
  • Tiek piemērots masāžai, eļļas patīkams aromāts un viņa īpašības piešķir procedūrai eksotisku raksturu un nepārspējamo efektu;
  • Noņem kairinājumu un nomierina pēc pīlinga, depilācijas vai skūšanas, padarot ādu zīdainu;
  • Labākais līdzeklis pēc manikīra un pedikīra;
  • Novērš striju veidošanos grūtniecēm;
  • Novērš brīvo radikāļu postošo iedarbību un rada aizsardzību pret tiem;
  • Palīdz saglabāt saistaudu elastību, kas palīdz ādai saglabāties tvirtai;
  • Novērš pārmērīgas saules izraisītus zaudējumus;
  • Palīdz noņemt atmirušas ādas slāņus, padarot ādu gludenāku.
  • Kokosu eļļa pilnībā absorbējās ādā, pateicoties savam molekulārajam sastāvam, neizraisa alerģiju;
  • Brīnišķīgi saskan ar dažādiem krēmiem un losjoniem;